Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Babbe valt onder onze Speciale Zorg Katten. Babbe heeft een rood kruisje voor haar naam, omdat zij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Babbe op afstand adopteren.

Babbe Poes 7 jaar


Dag lieve mensen,

Ik ben Babbe. Nee niet malle Babbe van dat liedje, maar gewoon Babbe. Soms hoor ik de mensen hier ook wel eens lieve Babbe zeggen.
Ik ben een tijgerpoesje van 7 jaar oud.Helaas heb ik niet zo'n fijne jeugd gehad.
Ik ben chronisch ziek, ik heb namelijk callici. Hierdoor is mijn tongetje erg gekwetst en dit komt niet meer goed. Soms gaat het wel eens wat beter en soms niet. Dan moet ik medicijntjes krijgen.
En alsof dat nog niet vervelend genoeg is werd ik vroeger ook nog gepest. Dat was heel naar. En daardoor ben ik nu ook wat schuchter geworden, dat snap je misschien wel.
Nu hier in Villa Vagebond is dat pesten voorbij ! Hier zijn de katjes lief tegen mij. En soms komt er ook wel eens een mensje bij me zitten. Wel heel rustig, anders ben ik bang. Ik krijg dan zachte aaitjes en dan zeggen ze dat ik heel lief en knap ben.
Nu zou ik toch heel graag een plekje voor mezelf willen hebben. Het liefst met een soortgenootje, dat lijkt me wel gezellig.
En met rustige mensjes, die geduld hebben en mij alle tijd willen geven die ik nodig heb. Dat is echt mijn wens !

Ik hoop dat er iemand is die deze wens snel in vervulling wilt laten gaan ♥ 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg