Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Babbe Poes 7 jaar


Welkom Babbe!

We kregen een melding via een zwerfkattenproject. Babbe verscheen daar een tijd geleden opeens in de zwerfkattengroep. Ze was ziekjes en werd verjaagd door de groep. Ze werd gevangen en verbleef voor herstel een tijdje bij een van de mensen van het project, maar de situatie was niet ideaal. We kregen de vraag of we haar over wilden nemen. Het was op dat moment redelijk rustig, dus Babbe mocht uiteraard bij ons binnenkomen.
Ze heeft door het calicivirus ernstige tongerosie, maar hier wordt ze voor behandeld. Ze is zwaar onder de indruk, aanrakingen zijn vooralsnog een no-go. Ze heeft ook heel wat meegemaakt, ziek, verjaagd, van de ene vreemde plek naar de andere. Niets is vertrouwd en zeker voor haar.
Haar angstige oogjes spreken boekdelen....
Maar weet je Babbe, jouw wereld gaat er mooier uitzien. 2020 is nog maar net begonnen. Je zit veilig, warm en droog, je krijgt zoveel eten als je maar wil en als jij er klaar voor bent, geven wij jou al onze liefde. We hebben geduld, kleine stapjes zijn voldoende. Eerst moet jij helemaal beter worden, dat is het voor nu het belangrijkste.
En de rest? Komt goed schatje 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg