Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Minneke Poes 7 jaar


Ik leefde een heel gelukkig leven met mijn baasje en hondenvriendjes, toen hier abrupt een einde aan kwam...
Mijn baasje bleek ongeneeslijk ziek te zijn en zocht een goed plekje voor ons....Ik mocht naar Villa Vagebond, daar is het fijn en veilig, zeiden ze mij. Ik ben nu bijna een maandje hier en ik moet zeggen dat ze niet gelogen hebben.
Lieve verzorgers die met mij knuffelen, zoals mijn baasje dat deed. We krijgen de lekkerste hapjes en overal zijn knusse ligplekjes.
Ook mogen we buiten spelen, maar dat is niet zo mijn ding. Ik heb geen problemen met de andere katjes, maar ik zoek ze niet op. Ik ken alleen mijn hondenvriendjes om mee te spelen. Soortgenootjes zijn nog nieuw voor mij. Desondanks valt het mij niet tegen en lukt het me aardig om mijn weg te vinden.....behalve dat ene grote gemis...een eigen baasje, een eigen thuis...
Maar optimistisch als ik ben, weet ik zeker dat dat ook weer voor mij weggelegd is. Ik ben nog jong, gezellig en rustig. Een fijne huisgenoot om jouw leven op te fleuren. Met mij aan je zijde, hoef je nooit meer eenzaam te zijn. Wat denk je ervan? Zullen we eens afspreken?


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg