Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Jonas Kater 11 maanden


Dit jonge katertje werd door zijn baasjes achtergelaten, toen ze besloten te verhuizen. Behalve Jonas bleven er nog twee katjes achter, mamapoes Liekie en vermoedelijk het zusje van Jonas. Ook zij zijn Gelukkig veilig bij ons binnen. Deze mensen waren van mening dat de katjes zich best konden redden....
Hoe triest is het toch gesteld met de compassie voor onze viervoetige vriendjes. Ze kunnen zich absoluut niet zelf redden...wij mensen moeten de zorg voor hen dragen, wie zorgt er anders voor hen?
Jonas is nog een beetje bang, maar de nieuwsgierigheid overwint het gelukkig wel regelmatig van zijn angst. Etenstijd is wel een reden om tevoorschijn te komen en ook bewegende speeltjes zijn maar moeilijk te weerstaan voor dit knappe pluizebolletje :-)
Ach weet je Jonas, misschien is het maar beter zo.
Wie weet wat voor een leven jullie anders te wachten stond, als mensen jullie al zo makkelijk achterlaten. Je bent nu veilig bij ons, met je familie om je heen. Maak het maar gezellig en neem je tijd om ons te vertrouwen.
Welkom liefje ♥

 

Jonas wordt enkel met of bij een ander katje geplaatst!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg