Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lynn Poes 1 jaar


Hey, ik ben Lynn, zusje van Jonas en dochter van Liekie...
Hele mond vol zeg....Noem me maar gewoon Lynn :-)
Zoals jullie wellicht al hoorden werden we achtergelaten bij verhuis van onze "baasjes". Mama en Jonas zijn nogal onder de indruk en verstoppen zich nog een beetje. Ik heb waarschijnlijk wat meer uiterlijke en innerlijke kenmerken van mijn papa, al heb ik geen idee waar hij uithangt....waarschijnlijk heeft hij inmiddels een nieuwe familie...zo gaat dat tegenwoordig.
Gelukkig waren we welkom hier en ondanks dat ik ook nog wat gereserveerd ben qua vertrouwen, kan ik de lieve handen hier niet weerstaan. Ik ben verzot op lieve woordjes en knuffels, daar kom ik graag voor uit mijn mandje. De andere katjes hier bekoren me het meest, zo gezellig en allemaal hun eigen verhaal. Daar kan ik uren naar luisteren...
Het is een drukke boel hier, maar we maken nooit ruzie om de mandjes of het eten, want dat hebben we in overvloed.
We zijn allemaal gelijkgestemde zielen. Ik ben inmiddels klaar om mijn koffertjes te pakken, dan komt mijn plekje vrij om een ander vriendje te helpen, want ik help mijn vriendjes graag.
Nieuwe vrienden maken, lieve mensen om mij heen....allemaal goed voor mij. Moeten we wel nog even kijken of we "matchen", want ik ben wel klaar met dat in- en uitpakken van mijn koffertje.
Mag ik mijn koffertje voorgoed opbergen bij jou? 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg