Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bizley valt onder onze aids positieve katten. Bizley heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Bizley op afstand adopteren.

Bizley Kater 12 jaar


Hallo lieve mensjes, ik mag mezelf nu eens promoten zeiden ze. Promoten? Moet dat dan? Wat is er gebeurd met het "liefde op het eerste gezicht " dingetje. Misschien ben ik nog wat ouderwets. Tegenwoordig hoort het er blijkbaar bij dat je jezelf overal van je beste kantje laat zien. Social media noemen ze dat. Zonder PR skills word je namelijk makkelijk over het hoofd gezien.
Ik zal het luchtig houden...ooit was ik een zwerfkat, maar ik vond een thuis. Wegens omstandigheden kon ik mijn baasje niet meer zien en verhuisde ik naar Villa Vagebond. Daar kreeg ik ook mijn naam. Vernoemd naar een Grieks soortgenootje, een hele eer... Ik was wat aan de magere kant, maar dat hebben ze hier prima opgelost, nu ben ik rond en gezond...spreekwoordelijk dan...Er zijn wat dingetjes die ik wel moet benoemen, ik ben fiv positief en heb een hartruisje, maar alles is gelukkig onder controle. Dagelijks een wellness aerosolbehandeling en af en toe een apk-tje, om te checken of mijn hartje nog oké is, maar dat is best te doen.
Verder ben ik een rustige jongen op leeftijd. Ik hou van dutjes doen op zachte matten en kussens. Overigens is iedereen welkom om mij te vergezellen, samen is altijd leuker dan alleen. Als katjes rust zoeken, komen ze naar mij. Ik ben een therapeut voor de onrustige zieltjes, zeg maar. Ik hoef niet meer te rennen en te dollen. Knuffelen met de mensjes en gezellig samenzijn met hen en andere viervoeters is voor mij meer dan voldoende. Een lief woordje, een aai over mijn bol, dat is alles wat ik wil.
Mijn promotionele vaardigheden zijn misschien niet helemaal van deze tijd, maar ik geloof nog steeds in liefde op het eerste gezicht, dus kijk maar eens diep in mijn ogen...ik hoop je gauw te ontmoeten..

x Bizley


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg