Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Gust valt onder onze aids positieve katten. Gust heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Gust op afstand adopteren.

Gust Kater 5 jaar


Deze knappe bink werd achtergelaten, toen zijn baasje naar het rusthuis ging. Gelukkig kon hij zijn dagelijkse hapje bij de meldster halen.
Ze kon hem vangen en laten castreren, tevens werd er geconstateerd dat hij fiv positief was. De western Blot test bevestigde dit later.
Hij werd aangemeld op onze wachtlijst voor fiv positieve katjes en nu was Gust aan de beurt om binnen te komen bij ons.
Wat een verdrietige en vervelende ervaring voor Gust. Hij heeft even nodig gehad om te bekomen, wij mensen staan nog niet op nummer 1, maar Gust voelt zich inmiddels al wat beter als Vagebondje.
Nu het mooie weer eraan komt, durft hij misschien lekker naar buiten te gaan, zoals hij dat gewend was. Welkom lieve Gust, maak het je maar gezellig ♥


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg