Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Kyra Poes 2 jaar


Oh mag ik nou? Leuk. Eens denken…
Bonjourrrr, je m’appelle Kyra en je suis adorable!
Even serieus. Hallo allemaal, ik ben dus Kyra en ik ben een snoezig meisje van 2 jaar. Ik ben afkomstig van Juprelles, dus ik heb ook nog eens een heerlijke Franse tongval en ik spreek ook een woordje Frans mee.
Ik werd door een lieve mevrouw gevonden nadat ik mijn poot bezeerd had. Vervelend, maar gelukkig was de schat daar om me te helpen. Ik kreeg lekker voer en medicijnen voor mijn poot, maar omdat mijn pootje niet zo goed genas besliste de vrouw om hulp te zoeken.
Na een reeks telefoontjes en een autoritje (wat trouwens best leuk is, je kan lekker zingen op de achterbank!) kwam ik terecht op een mooie plek vol leuke kamers met veel zachte mandjes, hoge krabpalen om lekker op te klimmen – ja hoor, dat kan best met een gekwetste poot, ik heb er nog 3 -, heerlijk voer en te gekke bediendes die me allemaal adorable vinden.
Ik snap het wel hoor, ik mag er best zijn vind ik zelf.
Ik mag nu op zoek naar mijn persoonlijke mandje met eigen personeel. Ik ben niet veeleisend hoor: andere poezenvriendjes vind ik dik oke, ik hoef niet perse naar buiten en met groot personeel kan ik best om. Alleen kleine personeelsleden vind ik niet zo leuk, een meisje als ik heeft haar schoonheidsslaapje nodig, snap je ;-)
Mijn pootje is trouwens helemaal opgeknapt, dus ik kan weer voluit rennen en spelen.
Zie jij het zitten om mijn nieuwe bediende te worden?
Je t’attends
Bisous
Kyra
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg