Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Simor Kater 12 jaar


Dit lieve seniorkatje kwam bij ons binnen, nadat zijn baasje naar het rusthuis ging. Aangezien niemand in de gelegenheid was om verder zorg te dragen voor hem, kwam hij bij ons binnen. Simor is nog enorm onder de indruk, logisch natuurlijk...hij leefde 12 jaar zijn leventje met zijn baasje en nu is zijn veilige, bekende leventje overhoop gehaald. Dat is helemaal niet leuk.
We zien het vaak gebeuren, de dieren vallen tussen wal en schip en kunnen vaak nergens terecht, omwille van leeftijd of schuwheid. Maar veel mensen vergeten dat ze jarenlang het beste maatje van iemand zijn geweest en dat ook zij recht hebben op een waardig leven, als het baasje sterft of niet meer voor hen kan zorgen. We kunnen het niet over ons hart verkrijgen om deze, toch al verwarde diertjes, in de kou te laten staan.
Dus....welkom lieve jongen, wij gaan nieuwe herinneringen met jou maken en jouw toekomstdromen laten uitkomen ♥ 


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg