Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Teddy valt onder onze aids positieve katten. Teddy heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Teddy op afstand adopteren.

Teddy Kater 10 jaar


Onze eigenwijze snoet, onze zwarte parel, hij mocht vandaag historie schrijven in onze vzw. De eerst geplaatste kat in 2021 ❤
Teddy is er eentje die in je hartje kruipt en zich diep gaat nestelen. Zijn heerlijke verschijning ontroerde ons telkens weer.
Hij zat maar liefst 8 maanden in de opvang. Aids-positief. Zoals jullie weten deert ons dit niet en hem evenmin. Zijn gespierde lijf, zijn parmantig loopje, de fierheid waarmee hij in het leven staat.
Teddy jongen, jouw geduld wordt nu beloond. Je zachte hartje heeft iemand duidelijk geraakt, want ze kwam van heel ver, helemaal en alleen op bezoek voor JOU.
Maar je was al heel lang ready, je koffertje stond al maanden bij de deur. Wij stoften het stiekem voor je af. Maar nu is het koffertje weg, samen met jou.
Op naar een gouden toekomst waar liefde en warmte heersen, enkel voor jou. Je mag alleenheerser zijn, dat wilde je altijd zo graag.
Dag lieve schat van ons, we gaan je ontzettend missen jongen. Een beter nieuwjaar kon je niet wensen Dag dag Teddy ready ❤ ❤


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg