Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Indy Kater 3 jaar


Je moest eens weten wat deze jongeman allemaal heeft meegemaakt, en hij is er zoveel malen sterker uitgekomen. Een ongelooflijk sterk karakter, een kanjer in alle opzichten!
Hij kwam binnen als zwerver. Een onzekere toekomst. Daar kwam verandering in, de zon blies de wolken weg.
Indy had wel veel moeite om te wennen aan ons mensen. De bekende kast bij ons werd ook door hem bezet. Wat een veilig plek was dat toch.
Hij vond zijn huisje, althans... dat dachten we allemaal. Maar hij kwam terug. Hij bleek ons mensen toch harder nodig te hebben dan we dachten. Hij bloeide helemaal open, zelfs zo open, dat hij moeite kreeg om alleen te zijn. Maar Indy toch...
En daar was je weer, vriendje van ons. We zagen een enorme verandering bij jou. De kast was niet meer nodig. Jij wilde onze knuffels, onze liefde. Je had de klik gemaakt, de muur was opengebroken. Lieverd.
En nu gaan we het weer proberen. Alhoewel proberen... nee , wij willen zekerheid voor jou. We gaan nu op zoek naar een zeer serieuze kandidaat. Iemand die jouw alle liefde kan geven, garant staat voor geborgenheid. Kattenvriendjes zijn ook leuk, altijd welkom ;-)
We nemen onze tijd. 

Indy wordt enkel geplaatst bij of met een ander katje!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg