Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Keetje Poes 2 jaar


Keetje kwam vorig jaar binnen met een open botbreuk. Ze liep al maanden zo rond op een camping, die vanwege corona gesloten was.
Ze was schuw, dus de vangkooi werd op scherp gezet. Gelukkig zat ze er vlug in. Haar pootje was helaas niet meer te redden. Ze herstelde voorspoedig bij een gastgezin en van daaruit mocht ze door naar de Villa.
Maandenlang liet ze zich niet aanraken en verbleef ze grotendeels in de buitenren, uiteraard vergezeld door de andere bange vriendjes.
Maar er kwam een ommekeer, Keetje kreeg een huidontsteking en moest goed in de gaten gehouden worden. Opeens besloot ze de klik met ons te maken en mochten we haar verzorgen. Ze kwam zelfs aaitjes halen.
Haar nieuwe baasjes hebben een tijd op haar moeten wachten, eerst moest ze helemaal genezen zijn. Maar geduld wordt altijd beloond, zowel voor hen als voor Keetje. Ze heeft nu haar eigen mensen, een buitenren, zodat ze met haar drie pootjes veilig naar buiten kan en een nieuw kattenvriendje, die zijn overleden maatje enorm miste. De toekomst lacht hen toe. Lief meisje, we wensen jou alle liefde, plezier en geluk ❤ 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg