Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Wiebe Kater 1 jaar


Onze gsm drager kreeg een telefoontje van een dierenarts. Er was een aangereden katje bij hen binnengebracht. Een ernstige bekkenbreuk en de kniebanden gescheurd. Natuurlijk mocht hij bij ons binnenkomen. Hij kreeg de naam Wiebe en hij is nog superjong, waarschijnlijk net een jaar...
Nu moet Wiebe een aantal weken benchrust houden om zijn bekken te laten herstellen, daarna gaat onze dierenarts een operatie aan de kruisbanden uitvoeren, maar dat is voor later zorg.
Stap voor stap komen we er wel...
Wiebe is een superlief katje, hij woont in ons appartementencomplex en is de bovenbuurman van Moira, die ook benchrust moet hebben.
We zorgen dat ze zich in ieder geval niet vervelen, met de nodige knuffel- en speelmomentjes. Een bench blijft natuurlijk een vervelend iets, maar in dit geval helaas wel noodzakelijk.
Wiebe is tevreden, hij heeft nu geen pijn en wordt lekker verwend, weldra kan hij hopelijk gezellig rondhuppelen door de Villa.
Welkom lieve jongen, we krijgen jou weer helemaal terug op je pootjes ♥ 


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg