Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Chailo Kater 4 maanden


Een tien dagen geleden stond er in de ochtend een meneer aan onze deur. Hij had een aangereden kitten bij zich. Het katje lag langs een drukke steenweg. Omdat in België die dag een feestdag was, kon hij niet zomaar naar een willekeurige dierenarts rijden. Hij kende ons, dus besloot een poging te wagen. We namen het katertje van hem over en installeerden hem in een bench. Hij liet zijn pootje hangen, dus benchrust was sowieso het meest aangewezen. Inmiddels is ons spruitje natuurlijk nagekeken door de dierenarts en er blijkt niets gebroken te zijn, maar hij heeft geen gevoel in zijn pootje. De zwelling zal moeten afnemen om te zien of we het pootje nog kunnen redden. We vangen in de Villa normaal nooit kittens op, maar als kameraadje voor Moira, maakten we een uitzondering.
Chaillo is zeer tevreden, spinmotortje aan...knuffelen en spelen maar.
Welkom, lieve jongen ♥


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg