Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Elena valt onder onze Speciale Zorg Katten. Elena heeft een rood kruisje voor haar naam, omdat zij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Elena op afstand adopteren.

Elena Poes 10 jaar


Ze was al even bij ons, het prachtige meisje..
Een aantal maanden geleden kwam ze op een niet zo'n fijne manier bij ons binnen. De meldster wilde haar graag zelf houden, wellicht had haar mooie verschijning er iets mee te maken? Echter toen ze verhoogde nierwaardes bleek te hebben, moest Elena meteen het veld ruimen. We moesten haar aannemen, anders kreeg ze de spuit. We houden niet zo van al die dreigingen, maar uiteraard laten we een katje niet over aan de grillen van sommige mensen, dus Elena was welkom bij ons...
Ze bleek inderdaad nierpatiënt te zijn en kreeg bij ons dagelijks haar medicijntjes. Het nierdieet vond ze maar helemaal niets, in plaats daarvan kreeg ze andere voeding die ook minder belastend voor haar nieren was .
Ze kwam vrij voor adoptie, we weten dat het soms even gaat duren om een katje met een aandoening te plaatsen, maar we weten dat deze mensen er zijn. En ach, we hadden alle tijd. Elena voelde zich thuis in de Villa. Lekker rommelen in de keuken bij de verzorgers.
En opeens waren er mensen die haar graag wilden bezoeken, medicijntjes geen probleem, alles werd al in huis gehaald, voordat de kennismaking was geweest. Als er geen klik zou zijn vanuit Elena, dan mochten we de voeding gebruiken voor haar in de Villa.
De klik was er wel...Elena moest even wennen aan het gezin, maar toen de mensen rustig gingen zitten, liet ze haar zachtaardige karakter meteen zien. Een fijn huisje, waar ze als een prinsesje behandeld gaat worden. Dat heeft ons sneeuwwitje verdiend.
Het ga je goed, lieve Elena ❤ 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg