Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Elena valt onder onze Speciale Zorg Katten. Elena heeft een rood kruisje voor haar naam, omdat zij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Elena op afstand adopteren.

Elena Poes 10 jaar


Enkele weken geleden kregen we een melding. Er was een ouder katje komen aanlopen bij de meldster. Ze woonden aan een drukke weg, dus namen ze het katje binnen. Ze wilden het katje graag zelf houden, dus gingen ze ermee naar een dierenarts, deze stelde via bloedonderzoek verhoogde nierwaarden vast en ze moest op nierdieet en medicatie.
Helaas tolereerde haar eigen kat Elena niet en plots kreeg het verhaal een andere wending. Elena moest per direct weg....
We zitten behoorlijk vol, dus gaven we nog wat andere organisaties door om eerst te contacteren, maar daar wilde mevrouw niets van weten. We werden voor het blok gezet, katje opnemen of ze ging ermee naar de dierenarts voor euthanasie oftewel zette ze Elena terug op straat. Dat zijn natuurlijk geen opties.... We besloten voor de veiligheid van Elena te kiezen en ze mocht bij ons binnenkomen. Ze krijgt nu haar nierdieet en medicijntjes. Verder is haar gebitje heel slecht, hier wordt ze snel aan geholpen. Jammer dat het soms zo verloopt, maar we zijn in ieder geval heel blij dat ze binnen is, een dankbaar en lief meisje.
Weg van de straat en nu voorzien van alles wat ze nodig heeft.
Welkom schatje, je bent veilig ♥ 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg