Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Irene Poes 2 jaar


Welkom Irene!

Hier is ze dan, de knappe wederhelft van Elias, haar naam is Irene.
We namen hen beiden over van een andere organisatie. Ze konden hen, vanwege hun blindheid, niet de omgeving bieden die ze nodig hadden, dus vroegen ze of wij een plekje voor deze knapperds hadden.
Irene was nogal onder de indruk, ze vond alles een beetje akelig, maar na een paar weekjes in de Villa, voelt ze zich al heel anders. Irene mist beide oogjes, dus eerst even snuffelen aan de handen en dan mag je haar naar hartenlust aaien. Ondanks haar blindheid, kan ze haar weg aardig vinden. Ze kiest haar ligplekjes en wandelt over de gang. Met haar goede speurneus weet ze ook de lekkere hapjes op te sporen. Alles tot zover in orde met Irene :-)
Binnenkort komt deze black beauty vrij voor adoptie. Een rustig thuis, bij iemand die geen dringende behoefte heeft aan home restyling ;-).
Waar de meubels gewoon lekker altijd op dezelfde plek blijven staan, zodat ze haar weg kan vinden. Voor nu blijft ze nog gezellig even bij ons.
Welkom lieve Irene <3


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg