Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Kor valt onder onze aids positieve katten. Kor heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Kor op afstand adopteren.

Kor Kater 10 jaar


Moeilijke familiale omstandigheden zorgden voor een onhoudbare situatie en zo kwam Kor bij ons binnen. Ze waren met drie katjes, maar de andere twee zijn een stuk jonger en konden makkelijk ergens anders opvang krijgen.
Kor niet...hij is diabeet, blind aan een oog en al wat op leeftijd. Zijn glucosewaarden zijn veel te hoog en niet stabiel.
Tijdens onderzoek bij onze dierenarts kwam er uit de snaptest ook nog eens dat hij fiv positief zou zijn. De western Blot is uiteraard aangevraagd.
We zijn overgestapt op andere insuline, die meestal zorgt voor minder schommelende waardes. Hij krijgt diabetesvoeding en uiteraard verder alle zorg die nodig is. Kor is een enorm lieve, zachtaardige kater. Hij wordt zo graag geknuffeld. Het is verdrietig dat hij op deze leeftijd met diverse aandoeningen moest verhuizen, maar omwille van de gezondheid van Kor was dit de enige juiste beslissing. Het baasje heeft haar best gedaan. Altijd met hem naar de dierenarts gegaan en hij is nooit tekort gekomen aan zorg. Pijnlijk en verdrietig dus voor alle partijen.
Maar gelukkig voelde Kor zich al snel thuis, zolang hij maar voldoende aandacht krijgt. Welkom lieve Kor, we gaan jou proberen te helpen met je ongemakken, dan ga jij je zeker nog veel beter voelen ♥ 


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg