Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Mirthe valt onder onze aids positieve katten. Mirthe heeft een rood lintje voor haar naam, omdat zij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Mirthe op afstand adopteren.

Mirthe Poes 2 jaar


Enkele maanden geleden kwam deze mama met haar kroost bij een opvang terecht. Ze zou niet naar haar kinders omkijken, maar de omstandigheden waren ook verre van ideaal. Bovendien bleek ze met de sneltest fiv positief te zijn. Toen begon men over euthanasie....
We stelden voor om Mirthe met haar kittens bij ons binnen te laten komen, maar in plaats daarvan, werd Mirthe in haar eentje bij ons afgezet.
Ze waren haar helaas liever kwijt dan rijk....
Maar lieve Mirthe, wonderen bestaan wel. We lieten jouw slechte tandjes verwijderen en de Western Blot werd aangevraagd, deze was helaas ook positief. Niet erg hoor, er gingen geen akelige dingen met jou gebeuren.
In de Villa mocht je wel gewoon jezelf zijn, zonder verwachtingen. We gaven je vrij voor adoptie, wachtend op de speciale persoon, die ook jouw behoeften wilde respecteren. Vorig jaar plaatsten we Maylo, knuffelkat nummer 1, maar ook de beste in stelen en aandacht vragen. Maylo zocht nu een vriendin en dan niet zo'n dominant typetje, daar kan hij helemaal niets mee. Nee, hij zoekt een hele lieve vriendin en laat jij hier nou helemaal aan voldoen. Knap, lief en dol op gezelschap van andere katjes. Je mocht je koffertje pakken om bij Maylo te gaan wonen. En zeker zal het spannend zijn, maar eens je in de gaten krijgt op welke fantastische plek je terechtgekomen bent, zal je gaan ontspannen.
Doe je de groetjes aan Maylo? Het ga je goed, mooi meisje ❤ 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg