Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Youpi valt onder onze Speciale Zorg Katten. Youpi heeft een rood kruisje voor zijn naam, omdat hij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Youpi op afstand adopteren.

Youpi Kater 6 maanden


Dit kleine manneke verbleef bij een andere organisatie, maar kampte met darmontstekingen en moeilijkheden met stoelgang. Hij verliest wel eens een beetje stoelgang, omdat zijn sluitspier ook rood geïrriteerd en wat vergroot is. Hij is inmiddels al wat opgeknapt, maar kent ook mindere dagen. Ook met deze klachten hebben we inmiddels al behoorlijk wat ervaring opgedaan, dus we gaan Youpi behandelen met goeie probiotica, medicatie en eventueel nog aangepaste voeding. Youpi is een heerlijk vrolijke jongen. Hij laat zijn probleempjes niet in de weg staan om er op los te spelen. Hij is dan ook nog behoorlijk jong, net vijf maanden.
Tussen de grote jongens in de Villa valt zo'n klein huppel dan wel op, maar een aantal Vagebondjes vinden zo'n kleine speelvogel eigenlijk stiekem wel leuk. Duvel nam meteen de vaderlijke rol op zich, met hier en daar een corrigerend tikje als Yoepi een beetje te enthousiast wordt ;-)
Zo jong en dan al zoveel meegemaakt. We gaan zorgen dat hij zich op en top gaat voelen...gewoon kitten kan zijn. Geen nare probleempjes meer.
Welkom in de Villa lieve Youpi ♥ 


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg