Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Tigo Kater 11 jaar


Een paar maanden geleden gaven we gehoor aan een noodkreet op facebook. Er werd met spoed opvang gezocht voor een zwaar getraumatiseerd katje. Tigo voelde zich niet meer thuis op de plek waar hij al 11 jaar van zijn leven had doorgebracht. Hij liet zijn plas lopen, gromde en klauwde er op los.
Een medische oorzaak werd uitgesloten....
hij bleek enorm veel stress te ervaren van de drukte in huis.
Tigo kwam bij ons binnen en de eerste tijd zorgden we dat hij zo min mogelijk prikkels kreeg. Gaandeweg begon hij te ontdooien, het grommen verdween en maakte plaats voor zijn ware, vriendelijke aard. Altijd bij ons in de buurt. We mochten hem niet aaien, dat ging hem nog net een stapje te ver. Prima voor ons, hij mocht gewoon zijn dingetje doen.
We gaven hem vrij voor adoptie, maar onder strenge voorwaarden. Een rustige omgeving, weinig prikkels, geen kinderen en bovenal, een plekje waar hij gewoon zichzelf kan zijn. Geen verwachtingen, wat komt dat komt en zo niet, dan moet het ook goed zijn...
We denken dat we dit plekje voor hem gevonden hebben. Er was een voelbare klik tussen Tigo en zijn nieuwe baasje... en weet je wat het mooiste is....hij liet zich door haar wel aaien en genoot er zelfs enorm van. Tigo heeft zijn nieuwe baasje zelf gekozen en wij vertrouwen volledig op zijn kattenzintuigen.
Dag lieve Tigo, blij dat we jou deze kans konden geven. Geniet in alle rust van deze mooie liefde ❤ 


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg