Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Tigo Kater 11 jaar


Via een collega, zagen we een noodkreet op facebook. Het ging om Tigo. Zijn baasje zat met de handen in het haar. Sinds enkele jaren zat Tigo niet meer goed in zijn velletje. Het begon met af en aan uithalen, klauwen en bijten, daarna werd hij onzindelijk. Een verhuizing, hele drukke kinderen, een hond erbij. Al deze factoren zorgden ervoor dat Tigo bang en onzeker werd. Na allerlei dierenartsbezoeken was de conclusie dat Tigo enorm veel last had van stress. Iets wat in het huishouden niet te ondervangen was. Om te voorkomen dat hij op een verkeerde plek zou belanden, namen wij hem over. Zijn oogjes staan triest en hij is enorm op zijn hoede. We hebben zo met hem te doen. Tigo zal tijd nodig hebben om zichzelf terug te vinden. Om zijn zorgvuldig opgebouwde muur langzaam af te breken. Uiteraard gaan wij hem daarbij helpen. Met rust en kleine stapjes, mag hij weer Tigo zijn. De hoofdrolspeler in zijn eigen verhaal. Voor nu moet nog even helemaal niets. Rust in zijn hoofdje, dat heeft hij nu het hardst nodig. En als hij het toelaat, staan wij voor hem klaar met alle liefde die we hem kunnen geven.
Welkom lieve Tigo, alles komt goed nu ♥ 


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg