Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Charlie Kater 12 jaar


In november kwam Charlie bij ons binnen, een al wat oudere zwerfkater.
Hij werd gevoerd door een mevrouw, maar omwille van haar leeftijd, kon ze niet meer voor hem zorgen.
Charlie liet zich bij ons meteen zien als een superlieve, knuffelige kater. Ook bij nazicht door onze dierenarts werden er geen bijzonderheden ontdekt, gezond bevonden en ook nog eens een voorbeeldig patiëntje, aldus onze dierenarts 🙂
Andere katten waren even een ander verhaal. Charlie voelde zich niet op zijn gemak tussen de horde katten, maar na enkele dagen een veilig plekje, vond hij zijn rust en liet hij zijn angst wat meer los.
Gelukkig voor Charlie kwamen er mensen voorbij, die niet konden wachten om hem te ontmoeten. En gisteren was het dan zover. Ze waren al verliefd op zijn snoetje, nu nog een klik in levende lijve. Daar hoefde Charlie niet over na te denken, hij installeerde zich meteen op schoot.
De katjes kiezen hun mensen gewoon samen met ons en Charlie was akkoord. Hij mocht zijn spulletjes pakken en meteen mee naar zijn nieuwe thuis. Wat zal hij genieten deze kerst, als enige huisgenoot, met twee mensen die hem schandalig gaan verwennen.
Het ga je goed lieve jongen ❤ 


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg