Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Chanel Poes 10 jaar


Een maand geleden, vertelden we jullie dat Chanel een slecht oortje had. Chanel is een schuw katje, de zus van Tristan uit Holsbeek. Onze grootste angst was dat ze oorkanker zou ontwikkelen, net zoals Tristan, daarom werd haar oortje geamputeerd.
Maar... ook haar andere oortje begon er slecht uit te zien, dus na overleg met onze dierenarts is besloten dat ook haar tweede oortje geamputeerd moest worden.
Alles is nu achter de rug en ze ziet er best wel snoezig uit zo 😉 Maar het belangrijkste van alles is: Haar gewonde oortjes kunnen niets meer kapot maken, nu komt het helemaal goed ❤

Is een schuchter katje, maar als ze je vertrouwt kun je haar wel benaderen. Ze vindt andere katjes leuk, dus enkel plaatsen met een ander katje, of waar al katjes zijn. Ze heeft geen speciaal vriendje in de villa.
Ook mag ze niet naar buiten. Haar beide oren zijn al geamputeerd, en ze is zeer gevoelig voor zonlicht.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg