Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Willem valt onder onze aids positieve katten. Willem heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Willem op afstand adopteren.

Willem Kater 7 jaar


Naar aanleiding van ons verhaal over Tristan, kregen we een melding over Willem, een zwervertje met vergelijkbare oorproblemen.
De dierenarts van de meldster deed niets aan het probleem, het zou geen enkel nut hebben...
Ze kreeg wat pijnstilling voor hem mee en daar moest Willem het dan maar mee doen.
Willem kwam bij ons binnen, zodat we konden zien of we ook iets voor hem konden betekenen. We gingen met hem naar onze dierenarts, zijn oortje ging er grotendeels af en een biopt werd opgestuurd. Zijn tanden werden getrokken en met de sneltest bleek hij fiv positief te zijn. De western Blot test werd aangevraagd en ook deze bleek positief.
Echter, dit is het allerminste van onze zorgen. De uitslag van het biopt bleek kwaadaardige kanker te zijn en kan mogelijk terugkomen. We houden het uiteraard goed in de gaten. Willem is bijzonder goed opgeknapt, we hebben inmiddels een heel ander katje dan bij binnenkomst.
We zien wel hoe het loopt, we willen gewoonweg iedere kans aangrijpen om een dier te helpen. Vooraf al bestempelen als zinloos komt bij ons niet voor. We helpen hen altijd, indien ze ondraaglijk lijden en er geen enkele kans meer is op herstel, moeten we soms een verdrietige keuze maken.
Maar dat is bij Willem nog lang niet het geval.
Hij mag er ook zijn....welkom lieve Willem ❤ 


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg