Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Twan Kater 10 jaar


Dingdong. De deurbel van ons kattenasiel galmde door de gang. Hadden we een afspraak gemist? Nee, toch niet.
Daar was een koppel met Twan, een zeer triest katje uit Opitter.
Twan was enkele maanden geleden aangereden, hij was gewond aan zijn kaak en poten. Hij kon niet meer lopen. Gelukkig was hij in een buurt terecht gekomen waar 1 persoon zich zijn lot aantrok. Niemand anders, maar daar was zijn reddende engel. Echter, ze had geen vervoer en belde de dierenarts voor hulp. Maar die dierenarts wilde helemaal niet komen, shocking alweer eens. Dan zakt je toch de moed in de schoenen... Hoe erg moet het worden voor een gewond dier? Het advies van de dierenarts? Geef maar pijnstiller en probeer het dier maar te laten lopen. WHY.
In de periode dat het zwerfkatje gewoonweg niet meer kon lopen, bracht de dame hem elke dag een bakje eten. Ontroerend, maar eigenlijk zo schrijnend.
In de loop der tijd genazen de wonden vanzelf, maar de breuk? Dat is wat anders. Ook bleef hij veel pijn houden tijdens het kauwen.
Toen hij na een x aantal tijd weer wat kon lopen, verdween hij...
Gelukkig dook hij zo snel hij verdween, ook weer op. Maar zijn pootjes staan nu krom. De boel is helemaal verkeerd aan elkaar gegroeid en DAT nemen wij de desbetreffende dierenarts zeer kwalijk.
Maar nu was Twan aan onze voordeur. Kennissen van de dame hoorden zijn verhaal en hebben hem opgepakt en zijn meteen gaan rjjden.
Hoe konden we hem weigeren, dat ging toch niet...En kijk dat vachtje nou eens. Kom maar.
Na het weekend zal hij eens fatsoenlijk worden bekeken door onze dierenarts en we maken er het beste van, zoals altijd ❤


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg