Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Zappa valt onder onze aids positieve katten. Zappa heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Zappa op afstand adopteren.

Zappa Kater 3 jaar


Kijk eens aan, ik mag! Ik ben APK goedgekeurd door de dierenarts. Hij vond mij een knappe vent, zo'n mooitje en ook nog eens erg lief! En dat zei hij heel vaak, zoiets onthou ik.
De dierenarts is mijn vriend. Ik mag hem wel.
Nou, daar ga ik...
Laten we het maar niet hebben over mijn verleden, want toen ik aids-positief werd getest bij een andere dierenarts was er bijna sprake van euthanasie. Die vond ik dus niet zo cool van hem. Maar das klaar nu.
Ik ben een goeie jongen, zo eentje die in je hart kruipt. Ik wilde vrienden worden met de andere katten hier, maar de 1 heeft er geen zin in, en de ander vindt het niet zo leuk als ik op schoot wil klimmen. Man,wat een jaloers ding hey. Wanneer ik me helemaal wil settelen op schootje, hoor ik hem al aankomen. Zucht. Ik ben niet zo van de conflicten, dus dan verplaats ik me beleefd naar het voeteneinde en doe daar mijn slaapje. Tjonge jonge.
Ben dol op jullie mensen, lekker knuffelen en klef doen. Heb wel nood aan een voor altijd huisje, hoef ik dat andere dwingelandje tenminste niet meer te zien, HA. Hij wil zelfs mijn eten hebben, kun je nagaan!
Ik hou van spel en sport, mijn conditie is in TOPvorm. Heb jij zo'n parcourtje voor me in huis? Heb jij een schoot waar ik zalig op kan soezen? Je krijgt er veel knuffels en zoentjes voor terug, gewoon.. omdat ik zo ben. LIEF!
Tot later? Een dikke zoen en kopje van mij x


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg