Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Willike Poes 3 jaar


We kregen een melding via een gastgezin van ons, dat er bij de overburen van haar moeder een onderkomen katje buiten zat. De overbuurvrouw gaf haar al een half jaar eten, maar zag dat haar gezondheid verslechterde. Echter, ze kreeg haar niet te pakken, mede vanwege het feit dat ze zelf erg ziek is. Ons gastgezin ging met de vangkooi op pad en had Willeke gelukkig vrij snel gevangen. Ze ging maar meteen naar onze dierenarts met haar.
Ze bleek een behoorlijk abces in haar keel te hebben en nog diverse abcessen en gaten over haar magere lichaampje. Alles werd mooi schoongespoeld en met de nodige medicatie mochten we haar in de Villa verwelkomen.
Willeke vind ons helemaal niet leuk....en dat is nog zacht uitgedrukt. Maar wij zijn wel blij dat ze er is en dat we haar de nodige verzorging kunnen geven. We zullen wel zien hoe het loopt, de meeste katjes gedogen ons na een hele tijd toch stiekem wel. Ze moeten gewoonweg niks en mogen zich veilig voelen. Welkom lieve Willeke, komt wel goed met jou ❤ 


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg