Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lander Kater 2 jaar


Nou, ik mag. Ik vond vanmorgen een briefje aan de voordeur van mijn klimpaal.
"Lieve Lander, jij bent nu aan de beurt, wil je jezelf voorstellen aan de mensen? Kun je gewoon iets opschrijven? Je mag het op ons kantoor leggen als we weg zijn. Liefs, jouw personeel."
We houden elkaar een beetje op afstand, op respectvolle wijze. Op deze manier voel ik me goed en kan ik me lekker ontspannen. Ik heb ontzettend veel vrienden gemaakt hier, ik had niet verwacht dat deze vrijheid het beste in mij naar boven haalde.
Ik kwam maanden geleden kei beroerd binnen, maar dat is nu verleden tijd. Ze hebben me gefikst! Daarom alleen al heb ik veel respect voor mensen. Op afstand. Als ik wat nodig heb, leg ik wel een pootafdruk in hun postvakje, voor de rest wil ik me gewoon amuseren met mijn kattenvrienden.
Willeke is mijn beste vriendin. Toen ik haar zag met haar mooie zwarte manen, haar lange witte snorharen en timide blik wist ik: zij en ik zijn een match. Nu, ik maak sowieso makkelijk contact met het volk hier. Een echte kattenkat, ikke.
Ik kan ansich alleen geplaatst worden, maar er MOET een andere katje in huis zijn. Eentje die ik kan opbeuren, mee kan kletsen en waar ik zwijgzaam naast kan zitten.
Maar zoek je een duo? Koppel me dan aan Willeke. We kennen elkaar nu al heel goed, en wanneer we buiten staren naar de schaapjes en de spelende takken in de wind, dan voelen we ons gelukkig.
Ik heb de mens liefst op afstand, misschien veranderd dit nog, maar nu even niet. Ben nog jong hè, ongeveer 1 1/2 jaar. Wat niet is, kan nog komen.
Zoek jij een zachtaardige jongen, een kameraadje voor jouw dier, of zie jij in mij een uitdaging? Dan mag je me een brief op de deurmat leggen.
Een buitenren is een must, heb de wind, de regen en de zon nodig, het brengt me tot leven. Het zijn mijn dagelijkse vitamientjes.
Denk er maar eens over na...
" Aan mijn personeel. Ik heb mezelf voorgesteld, hopelijk is het goed genoeg. Ik zie je morgen of zo wel weer. Vul gewoon mijn voerbakje. Doei."
Lander

Is een zeer schuchtere bange kat. Hij zoekt geen contact met ons mensen. Maar hij trekt zich enorm op aan Willeke.
Andere katjes vindt hij heel leuk, vooral Willike dus ^_^
Hij zit graag buiten met Willeke. Maar ik zou aanraden een afgesloten tuin. 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg