Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Liesje Poes 5 jaar


We leefden op een parkeerterrein van een restaurant. We hoefden onze auto niet te parkeren, wij konden lopend naar het restaurant. Pro deo hapjes die ons prima smaakten. Met we bedoelde ik Fabian en ik. Hij was gewoon een goede vriend, een jong dartelend ding.
Maar de horeca sloot en we konden niet meer aanschuiven.
Gelukkig was er nog een lieve meneer die ons altijd heeft geholpen. Hij had oog voor ons en gaf ons dagelijks de nodige vitamientjes.
Het restaurant was niet enkel gesloten voor publiek, we kregen te horen dat we in de toekomst ook niet meer welkom waren. Of we wilden 'verhuizen'.
De lieve meneer vond ons sneu en besloot onderdak voor ons te zoeken. Dus nu zijn we hier! Nu zijn we niet meer zielig.
Fabian kom ik zo af en toe nog eens tegen op de gang, maar we gaan nu ieder onze eigen weg. Hij rent van hot naar her en amuseert zich zichtbaar.
Ik ben van de knuffel. Gek op jullie tweebeners. Gretig laat ik alle aaitjes toe en prrrr prrrr, zelf ben ik ook gul in het uitdelen van kusjes en kopjes.
Ik heb me hier wat plekjes uitgezocht. Een zachte mand waar ik zalig in kan wegsoezen, de dagelijkse wandelingen op de gang houden me in conditie en af en toe beetje spelen met een eeuwig rondrennend muisje. Die slaapt dus nooit, knap hoor.
Ik ben een makkelijke meid. Geen hoge eisen, ben altijd tevree, zeker als we samen klef kunnen doen. Andere katten geen probleem, ben een heel zen meisje.
Goed, iemand een huis waar de keuken altijd open is? Een kusje van mij. Liesje, 5 jaar x

Liesje is heel sociaal en knuffelig. Kan ook alleen geplaatst worden!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg