Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Vick valt onder onze aids positieve katten. Vick heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Vick op afstand adopteren.

Vick Kater 5 jaar


Vick ben ik

Roep mij en ik ben er. Kijk naar mij en ik ben er. Heb je eten? Ik ben er. Ik ben er eigenlijk altijd. Ik ben zo'n klefferd, een knuffeldesnuffelkusjesopjesnoet kat.
Ik ben heel lenig ondanks mijn robuuste stoere spierenbundel lijf. Want daar kijk je ook niet naast.
Ik draai me in de meest onmogelijke posities om contact met jou te krijgen. Aai mij! Je krijgt er duizend kusjes voor terug.
Mijn vacht is niet roze en ik heb geen regenboog op mijn buik, anders kon ik met gemak doorgaan voor troetelbeer.
Weet je, vrede op aarde is toch eigenlijk iets moois. Ik ben allergisch voor ruzie, dan ren ik weg. Ben geen dominantje, geen uitdager, ben gewoon Vick met een peperkoeken hartje. Het peacemannetje.
Ik ben aids-positief, maar laat je daarom niet weerhouden om mij in jouw hart te sluiten. Mijn conditie is TOP, ben van plan nog heel wat jaartjes te genieten van het goede leven. Ik begin wel mijn buik een beetje in te houden, zet maar een slot op je koekjestrommel, gevaarlijk spulletje.
Op dit moment vind ik het wat druk hier. Er lopen wat van die macho's rond en die hebben echt geen regenboogbuikje! Er gebeurd niks hoor, maar ik ontwijk ze liever.
Wat mij wel kan bekoren zijn lieve katjes, dus als jij er eentje hebt met een hartenbuikje, PRIMA. Helemaal geen problemen mee!
Zoek jij een schoothanger, regenboogkusjessnoetepoet, beste vriend, zwijmeldezwijmel knuffelaar? Dan kies Vick. Ik!
En vergeet nooit.. met mij kun je voor de dag komen, please bel mij <3
Knuffel Vick 🌈

Vick is een heel lieve kater, hij houdt van aandacht, knuffels en eten. Hij kan met andere (niet dominante) katjes, maar hij houdt ook enorm van rust. Als er een ander katje aanwezig zou zijn, dan liefst een poes, en een rustig katje.

Vick mag enkel in een afgesloten tuin of buitenren naar buiten ivm fiv. Echter gaat hij in de villa niet naar buiten, dus is geen must


Vick valt onder onze aids positieve katten. Hij heeft een lintje voor z'n naam, omdat hij Fiv+ getest is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem. Indien u zelf geen Fiv+ katje kunt adopteren maar Vick wel wilt ondersteunen kunt u hem op afstand adopteren.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg