Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Tijl valt onder onze aids positieve katten. Tijl heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Tijl op afstand adopteren.

Tijl Kater 4 jaar


Tijl heeft zelfvertrouwen gekregen!
Goed voor jou jongen!
Onlangs kwam Tijl immens bang en ongelukkig bij ons binnen. Grote pupillen,weggedoken, hij wilde het liefst onzichtbaar zijn, hij snapte niks van zijn wereld op dat moment.
Hij was een zwerver die wat ziekjes was, werd gevangen en bij de dierenarts op de tafel belandde. Deze dierenarts ontdekte dat hij aids-positief was en wilde hem het liefst inslapen.
De verzorgster van Tijl had een paar uur de tijd om een oplossing te vinden en zo kwam hij bij ons. Overstuur...
Hij mocht zijn intrek nemen in de opvang van onze zijtak Buddy Kat, onze aids-katten opvang. Na een paar dagen wegduiken, kwam hij al een beetje los.
Zijn eetlust was altijd groot, dus tijdens zijn eetmoment liet hij zich zachtjes aaien.
Na een week mocht hij de buitenren verkennen, nou..... Zijn nieuwsgierig was zo groot, dat zijn verzorgster binnen zit te duimdraaien, want buiten is het feestje voor onze Tijl ❤
Hij is helemaal opengebloeid, zelfs als we 's nachts spiekend door het raam hem observeren, zien we geen slapende Tijl, maar een alerte jongen met gespitste oren, die het nachtleven tot in detail opvolgt.
You rock boy, go for it!


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg