Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Archie valt onder onze Speciale Zorg Katten. Archie heeft een rood kruisje voor zijn naam, omdat hij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Archie op afstand adopteren.

Archie Kater 16 jaar


Onze knappe jongen, met zijn ietwat slungelige verschijning, voelt zich goed bij ons.
Onlangs kwam hij bij ons binnen, omdat zijn baasje hem het definitieve spuitje wilde laten geven.
Archie is diabeet en krijgt nu zijn belangrijke insulinespuitjes. Wat een lieverd is dat! Zo'n schatje, zo gevoelig en warm in hart.
Hij loopt lekker rond in ons asiel. Bij ons mogen de katjes nl. overal komen en gaan. We hebben gezellige leefkamers met de nodige buitenrennen, maar de viervoetertjes beslissen zelf waar ze willen slapen, spelen en wandelen.
Archie vindt dat wel wat. Opgewekt loopt hij achter ons aan en zien we hem overal opduiken. We zijn blij dat hij op zijn gemakje is. Binnenkort gaan we een huisje voor hem zoeken, nu mag hij nog even acclimatiseren ❤
 


 

Archie valt onder onze Speciale Zorg Katten. Hij heeft een kruisje achter zijn naam, omdat hij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar ondertussen kunt u Archie op afstand adopteren.


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg