Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Vlinder Poes 1 jaar


Vlinder geplaatst!
Ons Vlindertje is uitgevlogen. Bij de tweede poging weliswaar...
Er kwam al eerder een lieve bezoeker voor haar, maar helaas voelde Vlinder geen klik met deze persoon en dan gaat een plaatsing niet door.
We kijken altijd heel goed naar het gedrag van onze katjes en als we merken dat een katje zich niet prettig voelt, dan is het helaas geen match.
Onze katjes kiezen uiteraard zelf hun mensen 😉
Vlinder was nog niet zo lang bij ons, maar de drukte in de Villa was niet haar ding. Liefst fladderde ze in haar eentje wat rond, om af en toe bij ons te stoppen voor een aai of een knuffel of om wat eten te pikken in de keuken. Geen stuifmeel of bloemetjes voor haar, liever wat belegde broodjes, koekjes of taart, dus we moesten alles heel goed verstoppen 😉
We zochten voor haar dan ook een huisje zonder andere viervoeters, waar ze vrij rond kan fladderen, haar pootjes kan strekken en de prinses in huis mag zijn, zonder het risico om tegen een andere viervoeter op te botsen. Die match vonden we voor haar, een heerlijk plekje, veel aandacht voor haar, indien ze dat wenst en geen andere kleffe katjes om haar heen. Dat zal haar humeur enorm veel goed doen.
Lieve Vlinder, ondanks je temperamentje, ben je een heerlijk katje.
We zijn blij dat je nu je plekje gevonden hebt.
Geniet ervan x 


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg