Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Siep Kater 2 jaar


Onze Siep mocht gisteren vertrekken naar zijn gouden mandje. Ons keukenkatje.... hij vond de drukte maar helemaal niets.
Wel genoot hij van onze aanwezigheid en kwam hij regelmatig even een knuffel halen. En natuurlijk is de keuken de place to be als het om lekker eten gaat...niet alleen katteneten, maar hij keek ook wel eens of er geen lekker broodje of een stukje cake te vinden was. Stiekem zat hij dan in alle stilte wat hapjes te proeven 🙂
De adoptanten van Siep zijn oude bekenden. Enkele jaren geleden adopteerden ze Douwe, een senior katje uit onze opvang Buddy kat.
Douwe is helaas afgelopen jaar gestorven en nu hadden ze besloten om hun hart weer open te stellen voor een ander katje. Hun oog viel op onze zachtaardige Siep. De dagen werden afgeteld, totdat het bezoekje zou plaatsvinden en het was een mooie match. Douwe wordt nooit vergeten, maar hoe mooi is het om al je liefde weer te kunnen geven aan een ander katje, die het heel erg nodig heeft.
Geniet van en met elkaar, maak mooie, nieuwe herinneringen en leef een liefdevol leven. Dag lieve, schattige Siep ❤


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg