Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Noudy Poes 7 jaar


Onze Noudy, onze heldin... vond haar plekje.
Zomaar, bij mensen die een vriendin zochten voor hun treurende katje, na het verlies van haar beste vriend. Ze zagen Noudy en het was liefde op het eerste gezicht.
Er moest een lange rit gemaakt worden, vanuit boven in Nederland, maar Noudy is dat dubbel en dik waard. Eenmaal thuis aangekomen, liet Noudy er geen gras over groeien. Knuffelen en kroelen op de bank en uiteraard stond ze meteen paraat om haar nieuwe vriendin te begroeten. Deze was nog een beetje onder de indruk, maar met het open karakter van Noudy, zal het ijs gauw gebroken zijn. Noudy redde al eens een leven met haar bloed. Nu helpt ze een ander katje om, samen met haar, weer te kunnen genieten van het leven. Onze Noudy is een bijzonder meisje, het verhaal van een zwerfkatje die daadwerkelijk levens kan veranderen.
Dag lieve Noudy, we gaan je missen, maar we gunnen jou de wereld ❤ 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg