Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Darwin Kater 8 jaar


De meldster voerde hem al een jaar buiten, maar hij zag er de laatste tijd niet meer goed uit. Ze wist niet goed wat te doen, want in het verleden had ze ook een zwerfkatje verzorgd en deze was door haar dierenarts, zonder haar medeweten ingeslapen, omwille van een positieve fiv test.
Ze wilde voorkomen dat dit nog eens zou gebeuren, dus vroeg ze om onze hulp. Natuurlijk maakten we een plekje voor Darwin, want er mogen geen akelige dingen met hem gebeuren.
Hij liet zich snel vangen en kwam naar de Villa. Darwin is momenteel nog niet zo blij met zijn verblijf en onze aanwezigheid, maar we weten uit ervaring dat daar zeker verandering in gaat komen. Hij heeft hele slechte tandjes, dus hier gaat zo snel mogelijk iets aan gedaan worden. Dat zal een hele verlichting zijn.
Welkom lieverd, wij gaan jou helpen ❤


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg