Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Guus valt onder onze aids positieve katten. Guus heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Guus op afstand adopteren.

Guus Kater 10 jaar


Hai. Ik ben Guus. Ik solliciteer naar een permanente woning. Aantal slaapkamers vind ik niet belangrijk. Open keuken is misschien belangrijk, hangt er vanaf hoe snel ik naar de koelkast kan, maar voor de rest: ik doe niet moeilijk.
Ik heb eigenlijk alleen maar liefde nodig. Van jou. Afgezaagd misschien, maar tis wel zo. Geduld, respect, liefde en nog meer van die dingen. KEI belangrijk!
Ik heb een tijd in een zwerfkattenkolonie gewoond, werd gevangen, bleek aids-positief te zijn ( ja lap, daar heb je 'm weer, dat fiv dingetje) en toen was er weer effe paniek. Waar moest ik naartoe. Waar kon ik bivakkeren, is er ergens een plekje?
Jazeker, hier!
Ze vonden mij in het begin kei zielig, mijn snoetje zag er wat gehavend uit en ik dook wat weg. Ansich wel goed, ik kreeg hier al die verzorgers op mijn poot. Bezorgde blikken en ach gossie kreetjes. Ik wilde eigenlijk roepen: "Ik hou stiekem van knuffelen, maar ik durf nog niet, joehoe." Maar dat gekir vond ik wel koddig, dus ik bewaarde mijn geheimpje.
Andere katten kan ik prima mee overweg, ben een zachte ziel, een lieverd, een peacemaker.
Mijn geheimpje kon ik trouwens niet langer bewaren, ik snakte naar een aaitje over mijn koppie. Dus kom maar, aai mij!
Ik laat me verleiden door lekkere hapjes, schattige woorden, dan kom ik over de streep en mag je me strelen. Zaligggg, zucht. Echt zo fijn.
Benader me met rust, neem de tijd en ik ben je vriend. Een lekkere snack in je hand helpt altijd, dan ga ik los haha.
Kortom: ik geniet van jouw handen, neem je tijd en dan ontrafel je mijn geheim. Er zit zoveel liefde in me, maar het is soms moeilijk in asielomstandigheden om deze vrij en open te tonen. Ik wil echt...
Ik hoop dat je ook geneigd bent om lieve woordjes te fluisteren, ik wacht op jou. Ik heb geen koffer, ik ben gewoon met mij, mezelf en ik.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg