Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Wodan valt onder onze aids positieve katten. Wodan heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Wodan op afstand adopteren.

Wodan Kater 8 jaar


Rust is het toverwoord. Tijd nemen om je hoofd leeg te maken, om dichter bij jezelf te komen. Ik kan dat allemaal en daar wil ik jou bij helpen. Vroeger wilde ik altijd mindful coach worden, maar ik was te druk bezig om buiten te overleven en kon geen studie betalen. Daarnaast zeiden ze me altijd: "Daar verdien je geen brood mee jongen." Maar sinds ik hier zit, heb ik mezelf tools geleerd, handvaten gevonden om te onthaasten. En dat bevalt mij prima! De spanning vloeit zo uit mijn lijf, wanneer ik mijn dutjes doe in mijn schuilhut, of wanneer ik rek en strekoefeningen doe om vervolgens van zij te wisselen. Maar het is niet alleen soezen wat ik doe, ik zorg voor een goede buikademhaling en minimaliseer alle stressmomenten die ik zou kunnen ervaren. Ik kies de rustigste kamer, ik vermijd speelgoed, hou van zachte helende handen en een kalmerende stem. Kindervoetjes gaan 1 kamer verder, daar is het feestje, want hier is het zennnn. En dat hou ik ook graag zo ;-)
Kom gewoon bij me zitten, praat over de dagelijkse dingen, eventuele lieve woordjes mogen ook uitgesproken worden, en voel rust.....
Dan luister ik naar je, doe ik soms mijn ogen toe en zend jou al mijn genegenheid op afstand. Daarna mag je jouw hand zachtjes over mijn koppetje laten glijden, en nog eens en dan nog eens. En ontspan. Achter mijn grote wangen mag je kriebelen en je zult zien: Onze vriendschap is beklonken. Zo simpel is het. Jij ontspannen, ik zen en samen kunnen we de wereld aan.
Hoe klinkt dat. Best goed hè? Vond ik ook.
Dan rest mij nog 1 belangrijk detail te vertellen. Ik ben aids-positief. Heb ik allang geaccepteerd, is niet het einde van de wereld, en zeker niet de mijne. Ik ben gespierd, mega sterk, een doorwinterde survivor.
Andere katten geen probleem, tenzij het van die kleine druktemakertjes zijn, maar die gaan mij toch saai vinden ;-)
Carpe Diem.

Wodan is een schuchtere kat maar als je hem rustig en kalm benadert kan hij echt genieten van aaitjes en streeltjes. Het is een rustige kater van aard, niet speels en houdt ook niet van drukte. 

Wodan mag enkel naar buiten in een goed afgesloten tuin/terras of kattenren ivm fiv+
Echter, gaat hij in de villa niet naar buiten dus geen must!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg