Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Olaf Kater 8 jaar


We kregen een late melding van de politie, er zou een gewonde kat bij iemand in de tuin liggen. Hij werd op verzoek van ons, door de meldster naar onze spoeddierenkliniek gebracht. Gelukkig viel het allemaal erg mee. Olaf had een diepe vechtwond, die goed schoongemaakt en gehecht werd. Tevens werd hij meteen gecastreerd en de snaptest bleek gelukkig ook negatief te zijn.
Olaf verblijft nu in de Villa, hij is nog heel erg bang...
We gaan zien of hij zich de komende tijd wat vrijer gaat voelen bij ons. Indien het echt niet zou lukken, heeft de meldster wel een plekje voor hem, zodat hij toch vrij kan zijn, maar dan met de verzorging die daar bij hoort. Alles draait uiteindelijk om het welzijn van de katjes en niet iedere kat is gelukkig met een huiselijk leven.
Maar dat is zorg voor later, eerst herstellen en uiteraard hopen we dat Olaf het wel fijn gaat vinden bij ons. We willen enkel het beste voor hem. Welkom, lieve Olaf. Bekijk het je allemaal maar eens rustig ❤ 


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg