Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Igor valt onder onze aids positieve katten. Igor heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Igor op afstand adopteren.

Igor Kater 10 jaar


Comment vas-tu? Alors.. Ik kom uit de Ardennen. Na een stoomcursus Nederlands, heb ik gemerkt dat ik vrij vlot leer en een talenknobbel heb. Mijn Nederlands is magnifique!
Bon. Ik was bijna verdronken met overstroming en heb veel tristesse gezien. Het was terrible! Zij hebben mij gevonden op straat en naar de Clinique Vétérinaire Universitaire Liege gebracht.
Ik was een beetje bang en wist niet wat er met me ging gebeuren. In een hokje, wachtend op mijn noodlot. Ging ik met iemand mee, of wat ging er gebeuren...
Blijkbaar was ik ook nog aids-positief getest dus ik was niet blij.
Maar toen ging de deur open en zag blije mensen. Formidable! Ik mocht mee... ik had niks om mee te nemen, dus ik kon immédiatement de mand in.
Ik ben nu hier, in een kattenasiel waar het druk is, en dat vind ik niet leuk. Ik hou van calme en structure, niet teveel gedoe om me heen. Andere chats zijn niet voor mij, ik wil graag alleen zijn, anders raak ik van het padje.
Grote mensen die niet gillend door het huis rennen, lijkt me niet zo difficile, non? Lekker ontspannen samen de dag doorkomen, knuffelen, boekje lezen, delicieux eten, jij en ik. Ik zie dat zitten, want ik ben lief! Tres gentille. Hangt er al amour in de lucht? Ik sta open voor een langdurige relatie, ben echt niet de moeilijkste. En stiekem verdien ik dit ook, na zoveel drama....
Mijn hartje klopt al hoopvol, mijn oogjes gaan al glimmen. Tot....?
Au revoir! Kusje, Igor


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg