Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Mees valt onder onze aids positieve katten. Mees heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Mees op afstand adopteren.

Mees Kater 8 jaar


We kregen een melding van een oudere dame, die dagelijks een groep zwervertjes voert. Een van deze katjes werd ziek, hij kwijlde enorm en maakte een futloze indruk.
We zaten overvol, dus gaven we haar eerst de lijst met alternatieve opvangmogelijkheden, in de hoop dat iemand een plekje voor hem zou hebben. Helaas bleek dat niet het geval en besloten we Mees toch op te nemen, omdat hij anders geen kans maakte.
We gingen uiteraard meteen met hem naar onze dierenarts. Hier bleek dat hij fiv positief was, met de snaptest. De western Blot test werd aangevraagd. Zijn bekje was een ravage, tandjes moesten eruit en ook had hij ernstige calici met tongletsels.
Hij krijgt nu de nodige medicatie om te herstellen, hopelijk wordt het wat rustiger in zijn bekje, want die letsels veroorzaken veel pijn.
Mees is nog behoorlijk onder de indruk, zo ziek en in een vreemde omgeving, dat is niet niks....
We weten weer wat ons te doen staat, we gaan er weer tegenaan.
Welkom, lieve Mees ❤ 


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg