Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Jelte Kater 6 jaar


Jelte werd afgestaan, omdat zijn baasje zwanger is en geen tijd meer voor hem had. Haar vorige kat had ze ook al afgestaan aan een andere organisatie. We zitten nog steeds overvol, maar we vreesden dat Jelte een eenzaam en zwervend bestaan tegemoet zou gaan, dus aarzelden we niet om hem binnen te nemen. Ons hart bloedt iedere keer weer bij zulke telefoontjes, zo koud, niet meer dan een waardeloos wegwerpartikel.
We noemden hem Jelte, zijn naam betekent, van grote waarde. Want dat is hij zeker, van grote waarde. Hij heeft het nooit verdiend om zo aan de kant gezet te worden.
Jelte was best onder de indruk, zo de drukte van de Villa in....maar inmiddels voelt hij zich al een stuk beter. Gelukkig maar. Je bent een prachtige jongen. Mooi, waardevol en geliefd, vergeet dat nooit ❤


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg