Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Arjan Kater 4 jaar


Welkom Arjan ❤
Arjan kwam al jaren bij de meldster dagelijks zijn portie eten halen. Soms was hij weer even weg en dan opeens was hij er weer.
Nu was hij ook enkele dagen weggeweest en kwam hij terug met een zwaar ontstoken oog. Omdat hij niet aan te raken was, vroeg ze aan ons of wij hem wilde helpen.
Het oogje was vreselijk, enorm veel troep, het leek alsof het ontploft was.
Arjan was vreselijk boos, maar we moesten hem verlossen van die vreselijke pijn. Zijn oogje kon niet meer gered worden, dus werd het oogje bij onze dierenarts verwijderd.
Dat is een opluchting....Arjan is opeens al een stuk rustiger. NIet gek natuurlijk, hij verging waarschijnlijk van de pijn, werd ook nog eens gevangen, een vreemde omgeving....je zou voor minder uit je dak gaan.
Indien hij het echt vreselijk bij ons gaat vinden, mag hij terug naar zijn vertrouwde plekje, maar we willen hem de nodige tijd geven. Met een oogje minder, is hij toch kwetsbaarder in de buitenwereld.
Dus Arjan, we hopen dat we vrienden gaan worden, op afstand is ook helemaal prima, als jij maar gelukkig bent, dat is alles wat telt.
Welkom knappe jongen ❤


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg