Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Felix valt onder onze aids positieve katten. Felix heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Felix op afstand adopteren.

Felix Kater 10 jaar


Welkom Felix ❤
Er liep een lief zwerfkatje rond bij de meldster. Een mager, plukkerig katje.
De meldster belde met de beste intenties een asiel in haar regio, zodat hij verzorgd zou worden. Helaas was het geen asiel met No-kill beleid...
Indien Felix fiv positief zou testen of er zouden bepaalde medische kosten zijn, dan zou hij ingeslapen worden.
De meldster heeft hemel en aarde bewogen om hem terug te krijgen, maar dit kon pas na enkele weken. Hij werd in het asiel gecastreerd en er werd een snaptest gedaan , daana mocht ze hem terug adopteren. De snaptest bleek fiv postief te zijn, dus Felix heeft enorm veel geluk gehad met zijn volhardende meldster.
Felix is nu bij ons binnen, met zijn aandoenlijke snoetje heeft hij ons al helemaal ingepakt. Hij mag wel wat aankomen in gewicht en hij sukkelt nog een beetje met zijn gezondheid.
Gelukkig kan hij eten als de beste en maakt hij een vitale indruk, dus we gaan er gewoon vanuit dat het helemaal goedkomt. Iedere dag krijgt hij flink wat vitamientjes, zodat hij groot en sterk gaat worden!
Welkom bij ons, lieve snoet ❤


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg