Imke

Poes
4 jaar


Er was eens...

een heel mooi meisje uit Aalst.  Ze groeide op in de beroemde stad, samen met haar familie en vrienden. Ze was onbevangen en charmant. Haar smaragdgroene ogen lieten menig hart sneller doen kloppen, terwijl haar sierlijke lange snorharen dansten in de wind. Ze wist welke richting ze op moest, haar instinct zat altijd juist. Ze kende de plek op haar duimpje.
Ze werd ouder en begon de wereld beter te begrijpen. Hun woongebied was in gevaar, vertrouwde huizen verdwenen. Ze deelde haar zorgen met haar vrienden. Elke dag kwamen ze samen om de dag door te nemen, of gewoon samen een beetje chillen. Imke was favoriet, naar haar werd geluisterd. Maar ja, het vraagstuk verhuizen... waar moet je dan naartoe?
Er kwam altijd iemand om hen te voorzien van een bakje eten, zij wist wel een aantal plekjes. Het was beter om Aalst te verlaten, ergens anders wachtte hen een betere toekomst.
En zo kwamen er een aantal katjes naar Villa Vagebond, zo ook Imke.
Haar eerste instinct zei haar even wat afstand te nemen, eerst even zien hoe het hier allemaal reilde en zeilde.
Veel tijd kreeg ze niet, want ook in Villa Vagebond viel ze meteen op bij de andere kattenbewoners.  Imke liet haar gereserveerdheid los en werd enthousiast bij het zien van zoveel kattensnoetjes.
De wezens op twee benen werden gedoogd, waren best oke, kon ze wel hendelen in haar wereldje, maar niet aanraken, dat was en is een no go.
Imke werd de coolste meid van de Villa. Velen werden verliefd op haar en het was dringen wie naast haar mocht liggen. Haar zachte karakter was niet onopgemerkt gebleven en haar uitstraling was erg toegankelijk.
Toch zoekt Imke een huisje voor altijd, ze is er klaar voor. Ze wil niet steeds afscheid nemen van haar vrienden die voor haar ogen vertrekken naar een voor altijd huisje.
Ze wil zelf vertrekken en vriendschapsbanden smeden voor het leven.. Elk kattensnoetje zal baat hebben bij haar gezelschap. Dus... laat vooral uw kat even meekijken op de site en zijn/haar beslissing nemen!
Kies voor Imke! Wie zorgt voor een -eind goed al goed- ?Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!