Mieke

Poes
3 jaar


Ik ben Mieke en ik mag op zoek

naar dat ene baasje, naar mijn soulmate, mijn voor-altijd-in-mijn-hart-vriend. Ik weet dat hij/zij ergens rondloopt, ik weet dat mijn persoon bestaat.
Op goed geluk mag ik nu op smoelenboek. 
Ik kwam gewond binnen. Ik had een erge bekkenbreuk die keiveel pijn deed. Ik moest daarvoor wekenlang in een bench rusten. Mijn bench stond in een gezellige kamer waar veel katjes rondliepen. Ik kon naar hartenlust observeren en heb heel wat vriendschappen zien openbloeien. Ook passeerden zij en bleven even stilstaan bij de bench. "Soo hey, jij bent een knap ding!" riepen Boris, Wolleke, Clarence en Joep dan in koor. Ik moest stiekem een beetje giechelen.
Toen kwam het grote moment dat de bench werd opgeruimd en ik te horen kreeg: "Zo, jij bent genezen meisje, nu mag je los en ga je maar eens goed amuseren!"
Ik was een beetje overdonderd, maar veel tijd om na te denken had ik niet, ik mocht los!!
Een wereld ging voor me open en ik ging meteen op ontdekking in de grote wereld van Villa Vagebond.
Ik ben het niet gewend, zoveel aandacht van jullie tweevoeters te krijgen... het is onbekend terrein, maar ik vind jullie wel heeeeeel erg spannend! Ik begin er lol in te krijgen om met jullie te spelen. Sterker nog, ik voel me op mijn gemak in mensen bijzijn en rond etenstijd kom ik al tegen jullie benen vlijen en kopjes geven. Ik heb niet veel meer nodig om over dat grensje te gaan.
Ik ben jong, flexibel en er zit zoooooveel meer in mij! Ik wil me geven... echt.
Mag dat bij jou? Ben jij mijn mens, mijn alles, mijn maatje?
Andere katjes geen probleem! Kom maar eens kennismaken <3Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!