Chester

Kater
8 jaar


Chester

Dag lieve mensen, ik wil mezelf even kort voorstellen. Ik ben niet van de voorgrond, ik ben meer een achter-de-schermen-typje.  Het is ook zo druk hier, poehhh zoveel soortgenootjes om me heen joh.
Nu, ik kan prima overweg met andere katjes, maar zoveel drukte is echt wel veel hoor. Ik geloof dat hier meer dan 40 katten lopen dus tja...
Goed, wie ben ik, waarom heb ik maar drie pootjes en nog meer van dat, komt ie!
Ik ben gevonden in Lommel en mijn pootje deed kei pijn. Toen ik gered werd, keken ze me allemaal zo geshockeerd aan. Mijn pootje zag er eng uit, zo kronkelig. Ook de wenkbrauwen van de dierenarts fronsten diep en werd besloten dat de poot eraf moest, zo snel mogelijk!
Zo gezegd zo gedaan, dat in- de- weg- ding werd eraf gehaald, de pijn was foetsie. Wat een opluchting!
Mijn hartje is van peperkoek. Ik ben lief, echt heel lief.  Mijn hartje brak toen ik werd achtergelaten, dat kan toch helemaal niet? Ik deed geen vliegje kwaad, ik was altijd heel braaf.
Als je gezellig bij me komt zitten, mag je me lekker over mijn kopje  strelen en onder mijn kinnetje kriebelen. Ik vind het zaaaalig. Mag je zo lang doen als je wil, ik vind het helemaal geweldig <3
Ben ook zot op valeriaan, kan ik zo ongegeneerd in wroeten en draaien. High in the sky. Yeah.
Ik red me prima op drie pootjes, wij katten zijn echte die hards, we zijn flexibel en passen ons aan.
Ik zou het echt zo lief vinden als je voor mij kwam... naar mij kwam kijken, contact met me kwam maken. Echt, ik verheug me er nu al op!
Laat je iets van je horen? Veel liefs van Chester xWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!