Tina

Poes
10 jaar


Mijn naam is Tina en ik zoek een liefdevol thuis.
Ik zal je vertellen... een poosje geleden stond mijn leven even helemaal op zijn kop. Mijn lieve baasje was zo ziek dat hij zou sterven, maar hij wilde eerst dat ik goed terecht kwam dus mocht ik naar Villa Vagebond gaan... zucht... dat is liefde hè? Ik hoop dan ook dat hij zijn rust gevonden heeft.
In het begin was ik toch wel serieus van mijn padje, maar dat is begrijpelijk toch? Ik bedoel... hoe zou jij het vinden als je opeens je vertrouwde plek moet verlaten en dan in een wildvreemde omgeving terecht komt? Juist ja... dat is wennen.
Aangezien ik een pientere tante ben had ik toch al snel door dat het hier leuk is en de verzorgers heel erg lief zijn en het aller beste met ons voor hebben. Ik heb dan ook besloten om in de keuken te huizen. Zo kan ik in de gaten houden of de verzorgers wel goed hun werk doen.... maar hey... pssstt.... dit blijft wel onder ons hè? Ook maak ik graag een wandelingetje door de Villa.
Ik ben een bescheiden meid, ik hou van knuffels en aandacht maar ik kom er niet om vragen. Met mijn medebewoners kan ik overigens goed overweg, ik hou wel van mijn rust, dus geen drukte aan mijn hoofd.
Ik zoek dan ook een thuis waar ik mijn rust kan hebben en lekker ongestoord mijn ding kan doen. Ergens waar ik veel aandacht en knuffels krijg natuurlijk. Naar buiten hoef ik overigens niet persé. Vergeet niet die lekkere zachte slaapplekjes....ooohh en lekker eten! Naja dat lijkt me eigenlijk allemaal erg logisch.

Zo nu ben je bijna klaar met het lezen van mijn verhaaltje, de volgende stap is klikken op de link hier onder om het formuliertje voor me in te vullen. Dan hebben wij vast en zeker snel een date!
Ik verheug me daar al op.

Liefs van Tina
mooie meid van 10 lentes jong.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!