Marlo

Kater
2 jaar


Knuffelbeer Marlo zoekt een huisje
 

Ik mag! Maar voordat ik ga vertellen, kom jij eerst eens even bij mij.
Schuil maar in die grote berenpoten van mij, dan krijg je een dikke knuffel! En nog eentje, en NOG eentje!
Ben je een beetje verdrietig? Dan  gaan we eerst naar jou luisteren en zal ik zachtjes je hand strelen en al jouw traantjes drogen. Daar zijn knuffelberen voor. Ik neem mijn taak zeer serieus...
Nood een gezelschap? Dan kom ik om het hoekje kijken. Jouw beste vriend, jouw maatje voor het leven. Knus samen op de zetel, ik languit, jij mijn buikje strelen. Perfecte taakverdeling.
Naast mijn lief zijn en schattigheid naar al jullie mensen, ben ik ook heeeel groot en sterk! Ik verjaag alle indringers. Ik til ze op, en zet ze zo buiten, HA!  Die zie je nooit meer.. terug.
Verder zijn beren ook alleseters. Ze hebben me eens op beeld vastgelegd, toen ik met mijn kop in de vuilemmer hing. Vonden ze geen geschikt materiaal om te tonen, is gecensureerd. Flauweriken. En ik ben nog wel zo handig! In dit filmpje zie je wel een super chille truc van mij, daarvoor moet je beschikken over een creatieve brein, doorzettingsvermogen en een stukje lenigheid.
Ik kan ook enorm genieten van het zonnetje, een warm bed (hint), maar helaas niet van soortgenoten. Dat is een dingetje van mij, ik heb daar niets mee en ik wil daar niets mee. Ik ben graag solo. Maar daar heb je ook genoeg aan, want ik knuffel je plat! Je hebt het er maar druk mee, met al die aaisessies;-)
Ik kan jou een heeeeerlijk leventje samen bieden, zin in? Wil jij mijn beste vriendje worden?
Nah, kom hier.. weer even een knuffel, ik zie dat je het kan gebruiken. Hebbes?
Wie o wie wil mijn adopteren...
Tot kroels en knuffels, liefs MarloWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!