Anna

Poes
8 jaar


Hallo allemaal,

Ik ben Anna, alhoewel ze me hier in de Villa ook wel heel liefdevol Anna’ke noemen.
Ik heb naar zeggen een erg aandoenlijk snoetje. In het begin hadden ze hier wel heel veel compassie met me, mijn vacht zat namelijk volledig in de klit, ik kwijlde uit mijn bekje en maakte blijkbaar “smak” geluidjes. Nu moet ik je ook eerlijk bekennen dat ik enorm veel pijn had in mijn bekje.
Gelukkig heeft Dr. Brecht hier snel iets aan kunnen doen, de pijn in mijn bekje minderde met de dag.
Wat ik iets minder leuk vond van die Dr. Brecht was, dat hij mij mijn winterjas afgenomen had, en dat in februari!
Kun je nagaan... brrrr… veel te koud zonder m’n heerlijk warme mantel, maar hier vertelden ze mij dat het beter was zo, dat mijn jas echt niet meer te herstellen was. Nou ja, groeit inmiddels alweer aan hoor. Geen kat overboord...me zo druk gemaakt om niets. Goed, dat was dat! Nu ik eindelijk geen pijn meer heb en mijn manen ook weer behoorlijk aangegroeid zijn, mag ook ik op zoek naar een gouden mandje.
Ik droom daar trouwens soms van, heerlijk liggend in een zacht warm mandje, een aaitje hier, een aaitje daar, dan hoor je me zachtjes spinnen want daar kan ik erg van genieten.
Af en toe eens een rustige wandeling door de tuin en lekkere hapjes voorgeschoteld krijgen. Dat is voor mij de ideale wereld!

Zien we elkaar snel?!
Liefs Anna x Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!