Nilo

Kater
2 jaar


Nou, het wordt een beetje wanhopig. Ik snap het niet, mijn vrienden snappen het niet.
Ik ben al meer dan een jaar in de opvang en ik ben populair. Iedereen vindt me leuk, gezellig, grappig. Wat is er aan het handje?
Bij iedere bezoeker draai ik om de beentjes, mijn stemgeluid doet altijd mee. Mijn groene sprankelende ogen smeken, kijken jou vragend aan.
Ik ben op elk feestje aanwezig, alle bezoekers zijn gecharmeerd van mij. Tientallen handen strelen mijn kopje, ik sta vooraan bij elke fotoshoot. Wat moet ik nog doen... om de aandacht te vangen, om in jouw hartje te kruipen..
Moet ik gedichten schrijven, een serenade voor je zingen ( wil jij niet), koekjes bakken, Pirouettes draaien.
Ik miauw wat af, heb altijd wat te vertellen. Je mag me ook gerust bij het voorbijgaan een bakkie eten toeschuiven. Zo niet, hoor je het vanzelf :-D
Alleen zijn is voor mij geen probleem. Des te meer heb ik jou voor mezelf en kunnen we uuuuuren verhalen uitwisselen :-)
Ik hunker naar een eigen plekje, geen avonturen meer voor mij snap je.
Ik ben aids-positief, is dat misschien het dingetje waar mensen van schrikken? Maar kijk nou naar mij, zie ik er eng uit? Ik ga nog heeeeeel lang mee, ik ben niet ziek, mijn vachtje glanst, ik verzorg mezelf tiptop en ahum, soms zeggen ze dat ik een buikje heb. NOT!
Ik wil je betoveren, veroveren. Kijk in mijn ogen. Zij zullen stralen, vertellen, glanzen, jou doen verstommen...
Knipoogje NiloWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!