Nilo

Kater
2 jaar


We schreeuwen het van de daken: Nilo is geplaatst!!

Nilootje, Nilootje... na 1 jaar in de opvang te hebben gezeten gebeurde het ineens. Patsboem! Serieuze interesse, hoppakeej!
Met een brok in de keel lieten we het even bezinken. Onze lieve jongen, zou het? Gaat het nu echt gebeuren?
Nilo is aids-positief en had een lange reis gemaakt, kwam helemaal uit Dubai. Gered door een lieve dame, zij riskeerde zelfs haar baan, toen ze hem stiekem verstopte. Hoe dapper.
In januari 2019 kwam Nilo bij ons. Met zijn smaragdgroene ogen wierp hij ons een blik toe. Een open vertederende blik, zo direct en ook zacht. Sindsdien is die blik nooit weggegaan.
Hij viel op, in onze opvang. Zijn stemgeluid dreunde door de keuken, wanneer zijn neus in de gaten kreeg dat het etenstijd was. Jahaaa Nilo, kallummm, even geduld! Hoe vaak hebben we onze Arabische prins niet semi bestraffend toegesproken. Maar altijd met een lach, want hij liet ons altijd grinniken. Hij toverde zo een brede glimlach op ons gezicht. Gewoon, om wie hij was. Een FANTASTISCHE jongen.
En humor.. met Nilo kun je lachen, daar gaan zijn baasjes nog wel achterkomen 

Lieve Nilo...toen er telefoon kwam voor jou, moesten we even slikken. Het idee om jou los te laten, bezorgden ons al voorbereidende traantjes. Maar ook traantjes van blijdschap, want wat gunden wij jou een huisje zeg, amai! Jij verdiende het zo enorm.
Een huisje bij lieve mensen, helemaal alleen voor jou. Geen andere diertjes, want meestal had jij toch echt wel behoefte aan alleenrecht. Jij kunt dat, we weten dat jij daar heel gelukkig gaat zijn.
Er was meteen een klik met jouw mensen en vandaag was het dan zover. Het definitieve vertrek...
Je pakte je pyjamaatje, je koffertje. Een laatste knuffel, een dag dag en daar ging je.
Doe dat goed jongen, en wees die gekke Pipo de clown. Laat jouw mensen lachen en wees wat geduldig tijdens etenstijd. Jouw baasjes gaan net zoveel van jou houden als wij van jou. Wie weet overtreffen ze ons 
Go for it boy, zet em op kanjer!!! En Dinti weet dat het goed is.
xxxWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!