Dustie

Kater
8 jaar


Dustie geplaatst!

Onze mooie man met het peperkoeken hartje mocht verhuizen.
Hij kwam 7 maanden geleden per toeval binnen, we wilden een ander katje vangen, maar Dustie liep in onze kooi. Zeer angstig en boos, dat was hij....heel even vroegen we ons af of we hem wel een plezier deden met opname in ons asiel. Maar het lot bepaalde al heel snel dat hij bij ons moest blijven, hij bleek fiv+ te zijn, dus uitzetten op zijn vertrouwde plekje was sowieso geen optie meer.
En wat zijn we daar blij om. Hij ontpopte zich in die maanden tot een lieve, ietwat timide, maar toch een grote knuffelbeer. Dankbaar voor al het goede dat hem overkomen is. Met zijn droopy oogjes, pakte hij iedereen in. Zo ook zijn nieuwe baasjes. Ze hebben reeds vier fiv + katten, dus voor hen niets nieuws onder de zon. Na een kennismaking was het dan ook snel beklonken, Dustie mocht zijn intrek nemen bij hen.
Wat zijn we blij voor jou, lieve jongen. En wat zijn we blij dat we nooit over een nacht ijs gaan en alle katjes de kans geven om open te bloeien. En als ze niet van mensen houden, ook prima! Als onze katjes maar gelukkig zijn. Voor Dustie betekende het in elk geval een wereld van verschil, van buitenleven naar huiskat, omringd door zijn baasjes die alles voor hem gaan doen. Het ga je goed lieverd. Geniet maar van alles wat op je pad komt Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!